När detta är på plats så sätter vi ”ramen” runt tavlan dvs ramverk, regler mått så att vården passar in i livet ”care has to fit to life”. Ja jag kan inte förklara bättre så här despatched på kvällen med detta behöver malas lite till innan jag är klar!

Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i denna webbläsare till nästa gång jag skriver en kommentar. Don Berwik inledningstalade och visade en lek inför hela publiken. Det var fascinerat att se hur han trollband hela publiken och samtliga inblandade med sin red bead recreation. Han förklarade på så vis hur mätning och variation hänger samman. Även om både mål mätning och ett pris för bästa presentation finns så handlar det ingenting om att åtgärda själva grunden till problemet att få så lite blå pärlor som möjligt i plattan. Väldigt illustrativt och svårt att återge males inspirerande var det och det väckte mycket tankar. Bara för att vi mäter är det inte säkert att vi mäter rätt saker.slots-pa-natet.se

Lämna Ett Svar

Är alltid nöjd och stolt över mina snygga tatueringar. Han pratade också om vikten av kulturen på en arbetsplats och vilka komponenter som en bra verksamhet behöver ha för att arbeta med förbättringsarbete. Dessa var förståelse för variation, förståelse för hela systemet- vad är jag en del av, teorier om kunskap tex pdsa samt förståelse för den psykologiska påverkan där ledarens förmåga alltid startar i förmågan att känna tillit- belief. Britt-Marie Bank berättade om sin syn på personcentrerad vård och vad den innehåller. Hon menar att vi ska göra konst tillsammans med patienten. Det startar alltid med ett förhållningsätt, mod att förändra och tillit. Denna tavla innehåller också tre spridda färger som handlar om kommunikation, öppna frågor och verkligen lyssna med hjärtat.

slot machine gmod